Аз съм Гери

Здравейте, приятели!

Аз съм любител на добрата и питателна храна, възпитаник на Академията по природосъобразно хранене в Канада (CSNN) и сертифициран консултант по здравословно хранене на деца от CoE. Обичам да помагам и смятам, че знанията трябва да бъдат споделяни. Ето защо, създадох Taste2Love, за да приветствам всеки, който е готов да си подари здраве!

Години наред боледувах често и ми отне немалко време докато осъзная, че отговорността за това е изцяло моя. Промяната се случи, когато се докоснах до холистичния свят и започнах да опознавам красотата и преимуществата му. Едва тогава превърнах начинът си на мислене, на хранене, на живот в работеща версия „За мен“, а не „Срещу мен“. Майчинството откри пред мен нови хоризонти в кулинарното изкуство. Чистата, качествена и разнообразна храна, приготвена с Любов и вдъхновение, е най-сигурната инвестиция, която всеки може да направи за себе си и своето семейство.

Вярвам, че храната е нещо повече от вкус! Веществата, които приемаме чрез нея, оказват огромно влияние не само върху енергийния баланс в тялото ни, но и върху нашите емоции, настроение, поведение. Замисляли ли сте се някога колко благословени сме да се радваме на изключителните сезонни дарове на Природата? Когато съумеем да ги оценим и използваме по предназначение, можем с наслада да сътворим нашия мечтан по-здрав и по-балансиран живот.

Centre of Excellence

Hereby certifies Gergana Hristova has completed training and assessment to demonstrate competence and understanding within this field. The Centre of Excellence awards this certificate in recognition of the achievment.

CHILD NUTRITION DIPLOMA